Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Super Sonic vs. Egg Drillster 76999

Sonicova vtaka a zostaviten hern stavebnica LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Super Sonic vs. Egg Drillster
SKU 76999
Kusy 590
Séria LEGO Sonic the Hedgehog
Cena LEGO 79,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Posuňte fantáziu fanúšikov videohier od 8 rokov na novú úroveň s dobrodružnou stavebnicou Super Sonic vs. Egg Drillster (76999). Tento zberateľský darček z videohry LEGO Sonic the Hedgehog obsahuje vozidlo Egg Drillster s otočným vrtákom a dokovacou stanicou pre odnímateľné vznášadlo, odpaľovač vysokorýchlostných gúľ a vysokorýchlostnú guľu, ako aj laboratórium s rozbíjacou sa stenou. Súčasťou je aj 7 hračkárskych postáv z videohier: Shadow, Super Sonic, Dr. Eggman, Pocky, Pecky, Egg Pewn Badnik a „preprogramovaný“ Gun Wing.
Táto parádna stavebnica so Sonicom je skvelým darčekom pre hráčov a umožňuje fanúšikom hrať sa na postavy Shadowa a Super Sonica: môžu utekať poraziť mocného Egg Drillstera Dr. Eggmana a zloduchov, zničiť jeho laboratórium a zachrániť zajatých zvieracích priateľov.
S hračkami LEGO Sonic the Hedgehog sa spája rýchla zábavná akcia s nezávislou hrou. Deti čaká intuitívne stavanie aj v aplikácii LEGO Builder, ktorá im umožňuje modely približovať a otáčať a ukladaťsi stavebnice a sledovať postup stavania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..