Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Shadow the Hedgehog a jeho útek 76995

Akn nikov hra s hrakrskou postavikou z videohry

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Shadow the Hedgehog a jeho útek
SKU 76995
Kusy 196
Séria LEGO Sonic the Hedgehog
Cena LEGO 19,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikovia ježka Shadow the Hedgehog od 8 rokov môžu s touto stavebnicou zo série LEGO Sonic the Hedgehog tvoriť nekonečné príbehy a postaviť si tak zábavný plán menom Shadow the Hedgehog a jeho útek (76995). Deti si počas stavania stavebnice môžu vymýšľať napínavé dobrodružstvá inšpirované obľúbenými postavičkami z videohier. Neskôr sa zabavia pri oslobodzovaní Shadowa zo stázovej komory laboratória a pri pretekoch na jeho motorke okolo padajúcej barikády, než zničia Badnika, RhinoBota (ktorý vypustí Cluckyho) a utečú.
Stavebnica je plná herných možností, ktoré podnietia rozprávanie príbehov. Deti môžu vymýšľať zábavné spôsoby, ako sa Shadow vzoprie RhinoBotovi predtým, než unikne na motorke.
Rýchla akčná zábava v kombinácii s kreatívnymi spôsobmi hry: také sú hračky zo série LEGO Sonic the Hedgehog. Chlapci, dievčatá a fanúšikovia Modrej škvrny si zamilujú tvorbu inšpiratívnych scén s 3 obľúbenými akčnými figúrkami Sonica. Deti si tiež môžu užiť jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní, ukladať stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..