Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mladý Simba z Levieho kráľa 43247

Stavebnica LEGO pre dospelch so zvieracou figrkou Simbu

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mladý Simba z Levieho kráľa
SKU 43247
Kusy 1445
Séria LEGO Disney
Vek 18+ vek
Cena LEGO 129,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Podeľte sa so svojim okolím o svoju vášeň pre kultové filmy s touto zvieracou stavebnicou LEGO ǀ Disney Mladý Simba z Levieho kráľa (43247). Táto stavebnica pre dospelých je poctou k 30. výročiu Levieho kráľa a obsahuje zvieraciu figúrku mladého Simbu s pohyblivou hlavou, takže model možno vystaviť v rôznych pózach. Stavba modelu bude skvelou oddychovou aktivitou pre dospelých a poslúži ako zábavný a nostalgický darček. Počas stavby modelu môžete využiť pokročilé staviteľské techniky a zažiť pocit tvorivej radosti, keď pridáte posledný dielik na správne miesto a vystavíte Simbu svetu na obdiv.

Táto prémiová stavebnica LEGO pre dospelých bude jedinečným výstavným či tematickým darčekom pre dospelých fanúšikov Levieho kráľa a možno ju pridať k ďalším stavebniciam LEGO ǀ Disney zo série, alebo si ju postaviť spolu so sprievodnou stavebnicou Levíča Simba z Levieho kráľa (všetky stavebnice sú predávané samostatne) a užiť si tak ešte viac tvorivej radosti. Intuitívny zážitok zo stavania si môžete vychutnať aj vďaka aplikácii LEGO Builder, kde si môžete približovať a otáčať model v 3D, sledovať svoj pokrok a ukladať si stavebnice.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..