Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Retro rádio 10334

Model vintage rdia LEGO Icons pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Retro rádio
SKU 10334
Kusy 906
Séria LEGO Icons
Vek 18+ vek
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Užite si pohlcujúci staviteľský projekt s touto stavebnicou LEGO Icons Retro rádio (10334). Vytvorte si ornamentálnu repliku historického rádia z roku 1970 so sklopnou rukoväťou a anténou, klasickými gombíkmi na ladenie a napájanie a posuvným frekvenčným spínačom. Otáčaním gombíkov si prehrajte ladiace signály a úryvky hudby. Namontujte svoj smartfón do zadnej priehradky a vypočujte si svoje obľúbené skladby. Prineste si parádnu retro atmosféru do vášho domova alebo kancelárie.

Aplikácia LEGO Builder obsahuje 3D verziu návodu na stavanie, ktorý je súčasťou tejto kreatívnej stavebnice. V appke si môžete modely počas stavania približovať a otáčať a prezrieť si ich zo všetkých uhlov. Aplikácia vám tiež umožňuje stavať spoločne ako jeden tím, sledovať svoj pokrok a preskúmať a ukladať si aj ďalšie stavebnice pre dospelých.

Táto stavebnica LEGO je skvelým narodeninovým darčekom pre dospelých milovníkov hudby, nostalgie a fanúšikov retro dekorácií do domácnosti a kancelárie. Preskúmajte celý inšpiratívny sortiment kreatívnych stavebníc LEGO navrhnutých špeciálne pre dospelých.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..