Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Dinosaurie misie: Objav stegosaura 76965

Model hrakrskeho dinosaura zo sveta LEGO Jurassic World

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Dinosaurie misie: Objav stegosaura
SKU 76965
Kusy 420
Séria LEGO Jurassic World
Cena LEGO 64,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

V stavebnici Dinosaurie misie: Objav stegosaura (76965) čakajú fanúšikov od 6 rokov kreatívne dinosaurie dobrodružstvá. Model poslúži ako skvelý darček plný zábavného hrania na postavy. Po zostavení dinosaurieho modelu zo série LEGO Jurassic World si deti môžu vytvoriť nekonečné príbehy pomocou odliatej figúrky stegosaura s pohyblivými nohami, malej figúrky velociraptora a minifigúrok Bena a Sammyho. Súčasťou modelu je aj strom s rozhľadňou a 2 odnímateľnými časťami, terénne vozidlo s miestom pre 2 minifigúrky, odnímateľnou strechou, otváracou zadnou časťou, skladacím lôžkom a viacerými úložnými priestormi pre drobné prvky, ktoré naštartujú vymýšľanie príbehov. Súčasťou balenia je aj malý pripojiteľný príves s pohyblivou satelitnou anténou, mikroskopom, obrazovkami, a ešte oveľa viac.

Aplikácia LEGO Builder prevedie malých fanúšikov dinosaurov intuitívnym staviteľským dobrodružstvom, umožní im približovať a otáčať si svoje modely v 3D rozhraní, ukladať si stavebnice a sledovať svoj pokrok. Stavebnica je tiež nápadom na zábavný a cenovo dostupný darček s tematikou Jurského sveta a je skvelou voľbou pre deti, ktoré majú rady zvieratá, dobrodružstvá a dinosaury.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..