Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Batmanova jaskyňa a Batman, Batgirl a Joker 76272

LEGO Batman Model Batmanovej jaskyne s lietadlom, autom a 3 minifigrkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Batmanova jaskyňa a Batman, Batgirl a Joker
SKU 76272
Kusy 184
Séria LEGO Batman
Cena LEGO 32,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Ak hľadáte darček s Batmanom pre deti od 4 rokov, táto dobrodružná stavebnica so superhrdinami a LEGO Batmanovou jaskyňou je to pravé! Batmanova jaskyňa a Batman, Batgirl a Joker (76272) je plná praktických tvorivých aktivít a pomáha malým deťom zvýšiť ich sebadôveru, koncentráciu a schopnosť riešiť problémy.

Táto úžasná hračka neobsahuje len stavebnicu Batmanovu jaskyňu, ale aj 3 minifigúrky – Batmana, Batgirl a Jokera – lietadlo Batwing so sklopnými krídlami, autíčko, vystreľovač diskov, väznicu a zábavné doplnky vrátane pavúka, ktorý svieti v tme. Model má množstvo funkcií vrátane katapultu s rotujúcim zapínačom a „vybuchujúce“ väzenské dvere. Súčasťou stavebnice je aj štartovacia kocka s podvozkom, ktorá deťom pomôže začať stavať. Intuitívny návod nájdete vo forme farebného sprievodcu obrázkovým príbehom. Pre ešte väčšiu digitálnu zábavu môžu stavitelia približovať, otáčať modely v 3D zobrazení a sledovať svoj pokrok pomocou zábavnej a intuitívnej aplikácie LEGO Builder. Táto tvorivá hračka je skvelým darčekom LEGO s Batmanom pre deti a nádejných superhrdinov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..