Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Batman v robotickom brnení 76270

Plne pohybliv Batman v robotickom brnen pre fanikov hraiek LEGO so superhrdinami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Batman v robotickom brnení
SKU 76270
Kusy 140
Séria LEGO Batman
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Tento hračkársky Batman v robotickom brnení je ideálny pre milovníkov akcie so superhrdinami a robotov od 6 rokov. Vďaka veľkej figúrke Batmana a minifigúrke superhrdinu pilota je Batman v robotickom brnení (76270) perfektným darčekom pre mladých bojovníkov proti zločinu po celom svete.

Deti vložia minifigúrku LEGO Batmana do otváracieho kokpitu robota. Figúrka robota drží zostaviteľný Batarang a na ramene má vystreľovač projektilov. Na chrbte má jetpack krytý dvojdielnym plášťom, ktorým možno pohybovať do rôznych polôh. Minifigúrka má na sebe látkový plášť a drží ďalší Batarang, ktorý možno položiť na pravé rameno robota. Pohyblivé ramená, nohy a ruky robota umožňujú fanúšikom Batmana a superhrdinov užiť si nekonečné akčné súboje. Ešte viac herných možností čaká deti po tom, čo skombinujú tohto hračkárskeho superhrdinu Batmana s ďalšími LEGO robotmi z tejto série (predávané samostatne). Pre ešte väčšiu digitálnu zábavu môžu stavitelia približovať, otáčať svoje modely v 3D rozhraní a sledovať svoj pokrok pomocou zábavnej a intuitívnej aplikácie LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..