Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Pracovný stôl 21265

Oslavn stavebnica Minecraft pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Pracovný stôl
SKU 21265
Kusy 1195
Séria LEGO Minecraft
Vek 18+ vek
Cena LEGO 87,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Oslávte kreativitu Minecraftu s touto stavebnicou LEGO pre dospelých navrhnutou k 15. výročiu populárnej videohry. Súčasťou stavebnice LEGO Minecraft Pracovný stôl (21265) sú známe biómy, obľúbené moby a ukryté veľkonočné vajíčka, ktoré môžu dospelí fanúšikovia objavovať a vystavovať.

Stavebnica je pretvorením kultového pracovného stola z videohry. Vnútri sa nachádza 5 mini modelov s 12 biómami z Minecraftu vrátane Tajgy s kvapľovou jaskyňou, Nížiny s dedinou, Ľadových hrotov s iglú, Čerešňového hája s opustenou banskou šachtou a Hlbokej tmy s krásnou jaskyňou. Súčasťou je aj 8 mikrofigúrok: Steve, Alex, kostlivec, čarodejnica, Creeper, dedinčan, krava a prasa. Mini modely a mikrofigúrky možno odpojiť od hlavného modelu a vystaviť si tak model rôznymi spôsobmi. Na prednú stranu môžete nalepiť samolepky so známi hláškami z hry. Pre väčšie pohodlie môžete v aplikácii LEGO Builder nájsť aj digitálnu verziu návodu na stavanie tejto stavebnice.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..