Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Plavba na pirátskej lodi 21259

Vyplvajte s figrkami pirtov v tejto stavebnici Minecraft

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Plavba na pirátskej lodi
SKU 21259
Kusy 166
Séria LEGO Minecraft
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Plavba na pirátskej lodi (21259) je dobrodružná stavebnica zo série LEGO Minecraft s figúrkami pirátov. Môžete sa s ňou hrať samostatne, alebo ju možno skombinovať s ďalšími stavebnicami (predávané samostatne) a užiť si tak ešte väčší a lepší herný zážitok. Táto stavebnica pre deti s pirátskou loďou poslúži ako univerzálny a praktický darček pre hráčov hry Minecraft a deti od 8 rokov, ktorí milujú hračkárske lode a zábavné stavanie.

Táto dobrodružná pirátska stavebnica LEGO Minecraft obsahuje zostaviteľné hračkárske vozidlo, chobotnicu, ťavu, 2 figúrky pirátov a doplnky. Táto špeciálna stavebnica LEGO s pirátmi, loďou a vôbec prvou dospelou ťavou vo svete LEGO Minecraft poteší všetkých fanúšikov Minecraftu. V sedle ťavy s 2 sedadlami je miesto pre oboch pirátov, ktorí môžu vyraziť za ďalším dobrodružstvom. Doplnky vrátane ryby, mapy, železného meča a kaktusu podnietia tvorivú hru. Stavebnicu možno skombinovať s ďalšími modelmi zo série LEGO Minecraft (predávané samostatne) pre ešteviac herných možností.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..