Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Biely, modrý a ružový nástenný vešiak 5006139

Pardne farebn nstenn veiaky pre fanikov LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Biely, modrý a ružový nástenný vešiak
SKU 5006139
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 14,99 €

Popis produktu

Fanúšikovia LEGO si budú s radosťou ozdobovať svoje izby touto farebnou súpravou nástenných vešiakov, ktorá obsahuje 3 nástenné háčiky v tvare klasických LEGO výstupkov. Vešiaky sa dodávajú v 3 rôznych veľkostiach (malé, stredné a veľké) a sú ideálne na zavesenie kabátov, tašiek a ďalších predmetov. Môžete ich tiež použiť ako parádne hravé dekorácie, aby rozveselili akúkoľvek miestnosť. Univerzálne háčiky na montovanie v zadnej časti vešiakov je možné pripevniť pomocou rôznych skrutiek (skrutky nie sú súčasťou balenia).

  • Zábavné farebné nástenné vešiaky – Deti aj dospelí si okamžite obľúbia tieto 3 pestrofarebné nástenné vešiaky v tvare LEGO výstupkov, na ktoré si môžu vešať kabáty, tašky alebo ich použiť ako dekoráciu do svojich izieb
  • Jednoduché montovanie – Nástenné vešiaky sa ľahko pripevnia na akúkoľvek stenu pomocou univerzálneho háčika v zadnej časti, ktorý je vhodný pre rôzne veľkosti skrutiek (skrutky nie sú súčasťou balenia)
  • 3 rôzne veľkosti v 1 súprave – vešiaky s malými výstupkami merajú vyše 4 cm, so strednými výstupkami 7 cm a s veľkými výstupkami 9 cm

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..