Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Dom Madrigalovcov 43202

Doprajte dieau arovn chvky pri hran s tmto uniktnym domom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Dom Madrigalovcov
SKU 43202
Kusy 587
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikovia disneyovky Encanto každého veku sa určite potešia tomuto pestrofarebnému setu LEGO ǀ Disney Dom Madrigalovcov (43202). Ten obsahuje 3-poschodový dom, hárok so samolepkami na jeho ozdobenie, tlačený návod na stavanie a digitálny návod Instructions PLUS. Pomocou aplikácie LEGO Building Instructions si deti môžu približovať, otáčať a prezerať model na obrazovke. Vďaka týmto návodom sa budú aj menšie deti cítiť ako skutoční majstri… a to je super!

Celodenné hry
Táto stavebnica inšpiruje k nekonečným hrám vďaka rôznym farbám, funkciám a detailom pre malých milovníkov kúziel. Je plná nápaditých doplnkov vrátane akordeónu, gramofónu a dáždnika, pričom sa s ňou dá hrať samostatne alebo ju možno spájať s inými setmi zo série LEGO ǀ Disney.

Ikonické filmové postavy
Tento set zo série LEGO ǀ Disney obsahuje 2 minibábiky a 1 mikrobábiku – Abuela, Mirabel a Antonio od Disneyho – a figúrky LEGO kapybary a motýľa. Táto prémiový stavebnica je parádnym darčekom pre deti, ktoré chcú udávať trendy na ihrisku.

  • Darujte fanúšikovi disneyoviek čarovný dom plný farieb a prekvapení v podobe tohto špeciálneho setu LEGO ǀ Disney Dom Madrigalovcov (43202). Stačí otvoriť škatuľu a dobrodružstvo sa môže začať!
  • Zistite, kto žije vnútri! Tento 587-dielikový set má 3 poschodia, otočný veterníček, .obrátiteľná posteľ a mávajúce okenice, unikátny hárok so samolepkami a kopu doplnkov na nekonečné vymýšľanie príbehov.
  • Vďaka minibábikám Abuely a Mirabel od Disneyho, mikrobábike Antonia a figúrkam LEGO Chispia motýľa je táto pestrofarebná 3-poschodová stavebnica ako stvorená na tvorivú zábavu.
  • Fanúšikov disneyovky Encanto vo veku od 6 rokov istotne nadchne tento trendový darček. Dom má viacero miestností, rôzne funkcie z filmu, ako aj ďalšie inšpiratívne herné prvky a doplnky.
  • Nekonečná nápaditá zábava. Tento set meria vyše 26 cm na výšku, 20 cm na šírku a 10 cm do hĺbky, takže je ako stvorený na dlhé hranie a krásne sa vyníma aj vystavený v poličke.
  • Chcete deťom pripraviť naozaj parádny zážitok zo stavania? Vďaka digitálnemu návodu Instructions PLUS môžete. S intuitívnymi režimami priblíženia, otáčania a ducha prenesiete stavebnice LEGO do digitálneho veku!
  • Táto stavebnica inšpirovaná disneyovkou Encanto obsahuje detailné mini- a mikrobábiky a k tomu pestrofarebný model domu. Vedie tak deti k tvorivej hre, ktorá zábavnou formou rozvíja dôležité zručnosti.
  • Dieliky LEGO spĺňajú dôsledné normy v hračkárskom odvetví, takže sú vždy konzistentné, kompatibilné a zakaždým sa spoľahlivo spájajú a oddeľujú. Takto je to už od roku 1958.
  • Dieliky LEGO nechávame spadnúť, ohrievame ich, stláčame, skrúcame a analyzujeme, aby sme mali istotu, že spĺňajú prísne globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..