Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Veniec 10340

Domca dekorcia LEGO Icons Veniec

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Veniec
SKU 10340
Kusy 1194
Séria LEGO UNKNOWN
Vek 18+ vek
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Užite si staviteľský projekt alebo potešte milovanú osobu stavebnicou LEGO Icons Veniec (10340) pre dospelých, ktorá je zároveň krásnou domácou dekoráciou. Zachyťte podstatu jesene a zimy v podmanivom vianočnom výstavnom kúsku. Tento pôsobivý model flóry LEGO je vhodný na ozdobu stien a stolov a je skvelým darčekom na sviatky alebo inú špeciálnu príležitosť.

Veniec sa dodáva so štyrmi závesnými pútkami a možno ho vystaviť aj v podobe girlandy. Vyberte si medzi červeným, modrým a bielym bobuľovým ovocím alebo si vytvorte vlastnú kombináciu. Naaranžujte plátky pomaranča, škorice, šišky a bohaté zelené lístie do dokonalej podoby.

Aplikácia LEGO Builder obsahuje digitálny návod na stavanie, ktorý je súčasťou tejto stavebnice LEGO Icons. Objavte miesto na oddych s inšpiratívnou sériou tvorivých stavebníc LEGO, ktoré sú navrhnuté špeciálne pre dospelých.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..