Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mandragora 76433

Jedinen figrka LEGO Harry Potter na hrav vystavenie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mandragora
SKU 76433
Kusy 579
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 69,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Doprajte deťom magickú hodinu herbológie s týmto hračkárskym modelom rastliny LEGO Harry Potter Mandragora (76433), vôbec prvou figúrkou kričiacej rastliny z kociek LEGO. Mandragora bude kúzelným darčekom a domácou dekoráciou pre tvorivé dievčatá, chlapcov a všetkých fanúšikov Harryho Pottera od 10 rokov. Model obsahuje polohovateľnú mandragoru v takmer životnej veľkosti a zostaviteľný kvetináč pre hravú výstavku. Nastavte listy mandragory do ľubovoľnej pózy, vyberte ju z kvetináča a hýbte jej hrudníkom hore a dole, čím oživíte jej ústa a končatiny a bude to vyzerať, že kričí.

Zlepšite deťom kreatívny zážitok zo stavania vďaka aplikácii LEGO Builder, v ktorej si môžu svoje modely približovať a otáčať v 3D zobrazení, sledovať svoj postup stavania a ukladať si stavebnice.

Tento nápad na nezvyčajnú domácu dekoráciu, ktorá je zároveň čarovnou hračkou, je súčasťou rozsiahlej kolekcie LEGO Harry Potter (stavebnice sú predávané samostatne), ktorá vám aj deťom ponúka neobmedzené možnostistavania a vymýšľania očarujúcich príbehov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..