Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Na Mesiac s Pharell Williamsom 10391

Inpiratvny stavitesk projekt pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Na Mesiac s Pharell Williamsom
SKU 10391
Kusy 966
Séria LEGO Icons
Vek 18+ vek
Cena LEGO 109,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vydajte sa na fantastickú cestu so stavebnicou LEGO Icons (10391) Na mesiac s Pharrell Williamsom pre dospelých. Keď bol Pharrell ešte malý, jeho tvorivý optimizmus a prostredie Atlantis Apartments v ňom prebudili zvedavosť a stali sa odrazovým mostíkom, ktorý mu pomohol vybudovať budúcnosť pre seba a jemu podobných. Súčasťou tohto inšpiratívneho výstavného modelu je raketoplán smerujúci ku hviezdam s farebným tryskovým pohonom. Nechýbajú ani minifigúrky astronautov Pharrell Williamsa a Helen Williams, plus 49 vymeniteľných hláv postavičiek.

Parádne detaily
Model raketoplánu má otvárací kokpit a zaťahovací podvozok, ktorý sa dá pripevniť, keď sa raketoplán odpojí od výstavného podstavca s tryskovým pohonom. Obe minifigúrky majú skafandre titanovej farby s potlačou plnou detailov, ako aj vesmírnu prilbu so zlatým odrazovým sklom.

Tvorivý darček
Objavte miesto na oddych so širokou škálou inšpiratívnych stavebníc LEGO pre dospelých.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..