Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO 41919 Náramok sily

Odmeňte svoje deti tvorivým projektom na výrobu náramkov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Náramok sily
SKU 41919
EAN 5702016668629
Kusy 33
Séria LEGO DOTS
Cena LEGO 5,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

  • Podporte lásku svojich detí k vlastnoručnej výrobe touto sadou LEGO DOTS® (41919) Náramok sily, ktorej súčasťou je nastaviteľný základný náramok a 32 výrazných farebných zdobítiek. Do zdobenia sa môžete pustiť ihneď po rozbalení!
  • Vystavte si tvorivé šperky! Zdobením tohto náramku môžu deti jednoducho rozvíjať svoje zručnosti v dizajnovaní a sebavyjadrovaní. Inšpirovať sa môžu návrhmi na balení alebo si môžu vymyslieť vlastný jedinečný dizajn.
  • K dielikom tejto súpravy možno pridať i dieliky z iných súprav a rozšíriť tak možnosti tvorby. Deti môžu tiež použiť dieliky z balíčka LEGO® DOTS (41916) DOTS doplnky – 2. séria a vyšperkovať svoje náramky novými rozkošnými štýlmi.
  • Každý fanúšik vlastnoručnej výroby alebo umenia si túto tvorivú sadu zamiluje. Ohybný náramok a farebné zdobené zdobítka sú vytúženým darčekom na Vianoce, narodeniny alebo inú príležitosť. Vhodné pre chlapcov a dievčatá vo veku nad 6 rokov.
  • Malý a úplne prenosný. Náramok meria vyše 20 cm, takže táto tvorivá súprava na vlastnú tvorbu je ideálnou voľbou pre začínajúcich umelcov. Umožňuje im totiž trénovať tvorbu dizajnov a následne svoj obľúbený výtvor nosiť.
  • Keďže súpravu poháňa detská predstavivosť, je zdrojom nekonečnej zábavy a tvorivosti! Hračky bez batérií pomáhajú deťom rozvíjať zručnosti tvorivého stavania a prinášajú im radosť z tvorby niečoho nového bez pomoci druhých.
  • Otvorte vrecúško a zábava zo zdobenia náramku sa môže začať. Pri vytváraní dizajnu pomáhajú jednoduché inšpiratívne tipy. Výsledkom bude hrdosť detí z vytvorenia jedinečného šperku bez pomoci a kopec tvorivej zábavy.
  • Doprajte deťom možnosť vytvárať si zábavné doplnky s LEGO® DOTS súpravami. Táto šikovná súprava na tvorbu náramkov ponúka široké a neobmedzené možnosti dizajnu a inšpiráciu, ktoré pomôžu deťom rozvíjať ich tvorivosť a sebavedomie.
  • LEGO® stavebnicové kocky a doštičky spĺňajú najprísnejšie normy v hračkárskom odvetví, takže sú vždy konzistentné, kompatibilné a ľahko sa skladajú a rozpájajú – a takto je to už od roku 1958.
  • LEGO® kocky a doštičky testujeme: nechávame ich spadnúť, ohrievame, stláčame, skrúcame a analyzujeme ich, aby sme mali istotu, že každá detská stavebnica spĺňa tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..