Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO 41431 Box s kockami z mestečka Heartlake

Flexibilná stavebnica 6 v 1 pre fanúšikov Friends!

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Box s kockami z mestečka Heartlake
SKU 41431
EAN 5702016668735
Kusy 321
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 39,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

  • Inšpirujte hodiny imaginatívnej hry so stavebnicou LEGO® Kreatívny box s kockami potrebnými na postavenie 3 scén, ktoré sa všetky dajú prestavať na ďalšiu scénu, a následne skombinovať pre vytvorenie jediného parádneho miesta na povyrazenie si v mestečku Heartlake.
  • Táto stavebnica s 321 dielikmi sa mení na hračkársku kaviareň, park s koňmi a hudobniny s parádnymi doplnkami a 2 mini bábikami na podporenie imaginatívnej hry. Deti môžu každý prvok prestavať na novú scénu alebo ich spojiť dohromady.
  • Deti môžu pri hre s touto stavebnicou so 6 scénami preskúmať množstvo činností, od starostlivosti o zvieratá po vystupovanie na pódiu. A pridaním extra LEGO® kociek z iných sád môžu svoje tvorivé a nápadité hry ešte viac rozšíriť.
  • Stavebnica 41431 Box s kockami z mestečka Heartlake je skvelým narodeninovým darčekom či prekvapením pre deti vo veku 5 a viac rokov, ktoré majú rady hračky poskytujúce nekonečné možnosti hry. Je to dokonalý darček pre deti, ktoré majú veľa záujmov.
  • Kreatívny box meria niečo vyše 18 cm na výšku a 35 cm na šírku, čo ho robí vhodným na to, aby ste si LEGO® zábavu mohli užívať aj mimo domov. A pridaním kociek z iných sád sa deti môžu stratiť vo svete plného tvorivých hier!
  • Tieto skladacie hračky nevyžadujú žiadne batérie, takže zábava nikdy nekončí. Deti si môžu užiť radosť zo samostatnej hry a užiť si začiatky stavania bez potreby žiadať dospelých o batérie.
  • Táto LEGO® stavebnica obsahuje jasné a jednoduché pokyny pre všetkých 6 scén, čo znamená, že aj deti s neveľkými skúsenosťami so skladaním LEGO stavebníc sa do toho okamžite môžu pustiť a hneď sa so stavebnicou hrať.
  • Uveďte deti do mestečka Heartlake, sveta nekonečných možností, kde sa môžu ponoriť do nekonečnej hry v spoločnosti najlepších kamarátok z LEGO® Friends: Olivie, Andrey, Mie, Stephanie a Emmy.
  • Stavebnice LEGO® Friends spĺňajú najvyššie normy v odvetví a kritériá kvality spoločnosti LEGO Group, ktoré zabezpečujú, že aj pre malé pršteky je jednoduché dieliky zdvihnúť, položiť na miesto či oddeliť – a to už od roku 1958.
  • V spoločnosti LEGO Group testujeme kocky na maximum. Chceme sa tak uistiť, že každá stavebnica spĺňa tie najvyššie globálne normy v oblasti bezpečnosti a kvality.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..