Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Antonio a jeho útulok pre zvieratá 43251

Stavebnica Encanto LEGO Disney s Mirabel a Antoniom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Antonio a jeho útulok pre zvieratá
SKU 43251
Kusy 310
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 38,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Objavte kúzlo, ktoré čaká na fanúšikov filmu Encanto od štúdia Disney vo veku od 6 rokov, keď otvoria túto zostaviteľnú stavebnicu Antonio a jeho útulok pre zvieratá (43251). Tento prepracovaný model LEGO ǀ Disney pre deti podporuje ich tvorivosťa predstavivosť, od stavania útulku až po 3-poschodový strom. Okrem mikrobábiky LEGO ǀ Disney Antonia a minibábiky LEGO ǀ Disney Mirabel stavebnica obsahuje aj včelu vytlačenú na dieliku, zvieracie figúrky LEGO ǀ Disney jaguára Parcea, 2 vtáky, motýľa, kapybaru, žabu a hada v útulku a na strome.

Táto zostaviteľná detská hračka bude zábavným nápadom na Disney darček, ktorý upúta pozornosť celého okolia! Model je plný funkcií a prvkov a vďaka prenosnej veľkosti ho deti môžu ľahko zobrať kamkoľvek so sebou. Výborne sa hodí aj k iným stavebniciam zo série LEGO ǀ Disney (predávané samostatne).

Ešte viac zábavy plnej jednoduchého a intuitívneho stavania čaká deti vďaka aplikácii LEGO Builder, ktorá im umožňuje modely približovať, otáčať v 3D prostredí, ukladať si stavebnice a sledovať postup stavania.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..