Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Chalúpka Snehulienky a sedem trpaslíkov 43242

Nron vstavn model LEGO pre dospelch fanikov filmu

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Chalúpka Snehulienky a sedem trpaslíkov
SKU 43242
Kusy 2228
Séria LEGO Disney
Vek 18+ vek
Cena LEGO 219,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Podeľte sa s okolím o svoju lásku pre kultový film od štúdia Disney s týmto prepracovaným výstavným modelom LEGO ǀ Disney Chalúpka Snehulienky a sedem trpaslíkov (43242). Táto zberateľská stavebnica pre dospelých obsahuje otváraciu chalúpku so spálňou, jedálňou, hudobnou miestnosťou, a kuchyňou so svetelnou kockou (batérie sú súčasťou balenia), ktorá osvetľuje krb v kuchyni. Jednu stranu strechy možno odstrániť pre ľahší prístup dovnútra a v modeli nájdete aj malú zostaviteľnú studňu prianí a lesnú scénu so sklenenou truhlou. V stavebnici nájdete 10 známych postavičiek zo Snehulienky a siedmich trpaslíkov: Snehulienku, Zlú kráľovnú v prestrojení, Princa, Vedka, Šťastka, Hapčí, Spachtoša, Dudroša, Plaška, Kýblika plus 6 figúrok zvieratiek LEGO ǀ Disney.

Táto prémiová stavebnica LEGO ǀ Disney pre dospelých bude pútavým výstavným kúskom či tematický darček pre milovníkov filmov. Intuitívne stavanie si môžete vychutnať aj vďaka aplikácii LEGO Builder, v ktorej si môžete model priblížiť a otáčať v 3D rozhraní, sledovať svoj postup a ukladať si svoje stavebnice na jednom mieste.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..