Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Modrý box s rukoväťou 5007270

Pardny a pohodln prenosn kufrk pre fanikov LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Modrý box s rukoväťou
SKU 5007270
EAN 5711938023683
Séria LEGO Rôzne
Cena LEGO 21,99 €

Popis produktu

Tento pestrofarebný štvorcový box má podobu modrej LEGO kocky a vďaka svojej mäkkej silikónovej rukoväti sa ľahko prenáša. LEGO Modrý box s rukoväťou možno použiť ako obedár, úložný box či klasický kufrík. Ľahko otvárateľné veko sa dá uzamknúť pomocou malej spony pripevnenej na spodnej časti. S týmto zábavným, univerzálnym a prenosným kufríkom si môžu deti vo veku od 5 rokov vziať svoje LEGO dobrodružstvá kamkoľvek so sebou.

  • LEGO prenosný kufrík v tvare kocky – Tento pestrofarebný štvorcový box vyzerá ako obrovská modrá LEGO kocka a má mäkkú silikónovú rukoväť, aby sa dal ľahko prenášať
  • Univerzálny a prenosný – Veľký kufrík v tvare kocky možno využiť ako obedár, úložný box či klasický kufrík
  • Tip na darček pre fanúšikov LEGO – S týmto zábavným a praktickým darčekom, ktorý meria vyše 11 cm na výšku, 17 cm na šírku a 17 cm na hĺbku, môžu deti od 5 rokov predviesť svoje LEGO nadšenie, nech sa vydajú kamkoľvek

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..