Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Moje prvé pocity a emócie 10415

Hraka na stavanie a prestavovanie zlepuje jemn motoriku batoliat

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Moje prvé pocity a emócie
SKU 10415
Kusy 23
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Pomôžte batoľatám preskúmať svoje emócie a reakcie s kognitívnou vzdelávacou hračkou LEGO DUPLO Moje prvé pocity a emócie (10415). Model sa dodáva so 4 rozmanitými postavičkami, z ktorých každá má 2 rôzne výrazy tváre, takže najmenšie deti môžu meniť tváre hračiek a vyjadriť tým svoje pocity.

Zvedavé batoľatá si začnú uvedomovať, že ľudia vyzerajú rôzne a cítia sa rôzne a táto hračka im umožňuje preskúmať, ako sa jeden človek môže od druhého líšiť. Deti si zdokonaľujú svoje kreatívne schopnosti a zručnosti jemnej motoriky skladaním farebných kociek a stavaním postavičiek. Takisto si precvičujú spájanie farieb ak sa rozhodnú postaviť vlasy a oblečenie postáv z rovnakých farebných kociek alebo prestavať postavičky pomocou opačných odtieňov.

Táto hračka LEGO DUPLO obsahuje rôzne kocky zaujímavých tvarov, ktoré môžu malé prstíky naplno preskúmať a dávajú tak batoľatám do rúk kreatívne možnosti s otvoreným koncom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..