Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kockový batoh – citrusový 5007544

Batoh so zvieratami z Afriky pre malch dobrodruhov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kockový batoh – citrusový
SKU 5007544
Séria LEGO DUPLO
Cena LEGO 33,59 €

Popis produktu

Ideálny batoh pre malých milovníkov dobrodružstiev so zvieratkami v divočine! Tento vodovzdorný batoh vyzdobený hlavami a telami zvierat v kockách so sviežim citrusovým sfarbením je vyrobený z ekologickej polyesterovej látky, vďaka ktorej je mimoriadne odolný. Za bezpečným dvojitým zipsom sa ukrýva priestranná hlavná priehradka, do ktorej sa pohodlne zmestí kniha, sveter a ďalšie veľké predmety. Predné vrecko na zips je ako stvorené na odkladanie maškŕt a iných drobností.

  • Batoh so zvieratkami pre deti – Farebný batoh so zvieracím motívom a nastaviteľnými ramennými popruhmi, bezpečným zapínaním na dva zipsy, predným vreckom na zips a reflexnými pásikmi
  • Praktický a zábavný – Batoh tvorí mimoriadne odolný vodovzdorný materiál PET, ktorý je vyrobený z recyklovaných plastových fliaš
  • Dostatok priestoru – Meria vyše 30 cm na výšku, 27 cm na šírku a 12 cm do hĺbky

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..