Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Plyšová hračka Chewbacca 5006624

Mkuk plyov hraka Chewbacca na hry a vystavenie

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Plyšová hračka Chewbacca
SKU 5006624
Séria LEGO Star Wars
Cena LEGO 26,99 €

Popis produktu

Ak si deti so sebou vezmú plyšovú hračku Chewbacca zo série LEGO Star Wars na fantastické cesty do praďalekých galaxií, nečudo, že zo zadného sedadla počuť nezameniteľný rev wookieeho! Táto nadrozmerná verzia LEGO minifigúrky Chewbaccu je nádherne mäkká, úžasne sa s ňou mazná a hrá a je ideálnym spoločníkom na cesty. Vďaka svojej odolnej konštrukcii a plochým labkám dokáže stáť na každom rovnom povrchu a možno ju tak vystaviť ako pôsobivú hračku do každej izby.

  • Rozkošná plyšová hračka v tvare nadrozmernej LEGO minifigúrky slávneho Chewbaccu zo ságy Star Wars, s ktorou sa deti môžu maznať a hrať a následne si ju vystaviť.
  • Vyrobené z jemného 100 % polyesteru s vyšívanými dekoratívnymi prvkami.
  • Má odolnú konštrukciu a ploché labky, vďaka ktorým dokáže stáť na rovných povrchoch. Meria vyše 35 cm na výšku a je tak zábavným darčekom pre deti a fanúšikov ságy Star Wars v každom veku.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..