Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Cole a jeho titanový dračí oblek 71821

Najv titanov dra robotick oblek NINJAGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Cole a jeho titanový dračí oblek
SKU 71821
Kusy 1055
Séria LEGO NINJAGO
Vek 12+ vek
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dobrodružná hračka Cole a jeho titanový dračí oblek (71821) umožní chlapcom a dievčatám od 12 rokov zahrať sa na akčné scény z 2. série televízneho seriálu NINJAGO Dragons Rising. Tento model je najväčší titanový robotický oblek zo série NINJAGO a má polohovateľné ruky, nohy, hlavu, telo, ohybné body a kĺby, takže ho deti môžu nasmerovať do bojových póz. Model sa takisto dodáva s párom polohovateľných krídel a veľkým mečom.

Tento robot sa dodáva s 1 minifigúrkou NINJAGO: Coleovým robotom vyzbrojeným 2 mečmi katana. Pod jeho hlavou sa nachádza aj kokpit, takže fanúšikovia nindžov môžu umiestniť Coleov robotický oblek dovnútra a spoločne sa pustiť do napínavých bitiek. A po hre sa tento dračí robot premení na štýlový výstavný kúsok.

Sériazostaviteľných nindžovských hračiek LEGO NINJAGO pre deti je plná drakov, vozidiel a chrámov, takže fanúšikovia si môžu zinscenovať príbehy so svojimi hrdinami. Každú akčnú hračkársku stavebnicu možno postaviť pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom. Môžete si v nej približovať a otáčať modely v 3D zobrazení, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..