Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Chrám nekonečného mora 71755

chvatn podmorsk stavebnica s hadom zo srie LEGO NINJAGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Chrám nekonečného mora
SKU 71755
EAN 5702016912333
Kusy 1060
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 76,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikov televízneho seriálu NINJAGO: Morská cesta určite poteší stavebnica LEGO 71755. S touto sadou LEGO 1060 kociek si môžeš postaviť vlastný Chrám nekonečného mora. So siedmimi priloženými minifigúrkami sa tu môžeš vydať na vlastné vzrušujúce podmorské dobrodružstvá NINJAGO.

Zopakujte si svoje obľúbené momenty zo seriálu alebo si vymyslite vlastné príbehy. V súprave nájdete všetky známe diely zo série. Napríklad v Chráme nekonečného mora sa nachádza laboratórium, ponorka a spútaný morský had Wojira.

Nekonečné morské dobrodružstvá

Stavebnica LEGO 71755 umožňuje deťom už od deviatich rokov založiť alebo rozšíriť svoj vlastný svet NINJAGO. Stavebníc LEGO NINJAGO je oveľa viac, a to z filmu NINJAGO: Morský prístav aj z ostatných televíznych seriálov NINJAGO. Kombináciou rôznych súprav môžu deti začať zažívať vlastné dobrodružstvá s NINJAGO. Nad vodou aj pod vodou.

Okrem toho sú sady LEGO NINJAGO vždy úžasné na pohľad. Súpravy sú plné typických detailov a doplnkov. Vďaka tomu sú tieto súpravy veľmi vhodné aj na odkladanie v detskej izbe alebo herni. Chrám Nekonečného mora sem určite dobre zapadá.

Deti sa budú chcieť so súpravou hrať znova a znova a medzitým stavebné dielo vyzerá pôsobivo. Súprava je 26 cm vysoká, 11 cm dlhá a 57 cm široká. Určite sa s tým chce hrať každý!

Veľké bitky

Chrám nekonečného mora sa dodáva so siedmimi minifigúrkami. Zahrajte si najveľkolepejšie bitky v sérii so Scuba Kai, NRG Nya, Glutinous, princom Kalmaarom, princom Benthomaarom a dvoma strážcami Maaray. Alebo si vymyslite vlastné konflikty.

Podarí sa tentoraz zvíťaziť zlým chlapcom, alebo hrdinovia predsa len zvíťazia? Podarí sa hrdinom ochrániť dôležité amulety búrky a vlny? Alebo sa dostanú do nesprávnych rúk. Bude to vzrušujúce!

  • Nindžovská stavebnica Chrám nekonečného mora (71755) obsahuje nádherne detailný podmorský brloh s rôznymi parádnymi funkciami, s ktorými si deti môžu pripomenúť akčné scény zo seriálu NINJAGO: Seabound.
  • Súčasťou je 7 minifigúrok: potápač Kai, NRG Nya, Glutinous, princ Kalmaar, princ Benthomaar a 2 strážcovia Maaray, takže deti tu nájdu všetko potrebné na inscenovanie nemilosrdných súbojov pod morskou hladinou.
  • Chrám obsahuje laboratórium, väzenie, ponorku, raju, vodného hada Wojiru spútaného reťazami a k tomu 2 amulety s výstavným stojanom.
  • Táto 1 060-dieliková stavebnica predstavuje skvelý darček na narodeniny alebo na sviatky pre deti vo veku od 9 rokov, ktoré majú rady zábavné staviteľské úlohy a hranie sa na nindžov.
  • Chrám nekonečného mora meria vyše 26 cm na výšku, 11 cm na dĺžku a 57 cm na šírku – ide o model pôsobivých rozmerov, ktorý istotne zapôsobí.
  • Nenechajte si ujsť ani ďalšie stavebnice inšpirované seriálom NINJAGO: Seabound, medzi ktorými nechýba Univerzálne nindža auto (71752), Lloydov vodný robot (71750) a Vodný drak (71754).
  • Stavebnice zo série LEGO NINJAGO vtiahnu deti do pohlcujúceho fantazijného sveta plného akcie, v ktorom môžu stráviť dlhé hodiny nápaditými hrami a súbojmi nindžovských hrdinov proti zástupu zloduchov.
  • Už viac ako šesť desaťročí sa LEGO kocky vyrábajú z vysokokvalitných materiálov, aby ich bolo možné dobre oddeliť a spojiť – nepotrebujete na to nindžovskú silu ani schopnosti!
  • LEGO kocky spĺňajú prísne bezpečnostné normy, takže deti sú pri hre s LEGO stavebnicami v bezpečí.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..