Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Elsa a jej ľadový palác 43244

Doprajte fanikom Disney stavebnicu z adovho krovstva

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Elsa a jej ľadový palác
SKU 43244
Kusy 630
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 97,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikovia filmu Ľadové kráľovstvo a deti od 6 rokov sa môžu ponoriť do nekonečných hier s týmto detailným zostaviteľným modelom LEGO ǀ Disney Elsa a jej ľadový palác (43244). V balení nájdete 3-poschodový ľadový hrad s pohyblivou podlahou, ktorá otvára magické dvere, padajúci luster, 2 spálne, Elsinu študovňu so stolom, kde môže analyzovať ľadové kryštály, balkón, zostaviteľné sane a niekoľko herných doplnkov. Táto detská stavebnica obsahuje aj minibábiky LEGO ǀ Disney Elsy, Anny a Kristoffa, ako aj figúrku LEGO ǀ Disney snehuliaka Olafa a zvieraciu figúrku sobieho mláďaťa LEGO ǀ Disney.

Táto zostaviteľná stavebnica bude zábavným darčekom Disney a pomôže deťom rozvíjať ich sebavedomie pri vymýšľaní nových príbehov. Model má pútavý dizajn a stavebnicu možno pridať k ďalším stavebniciam LEGO pre deti a hračkám zo série LEGO ǀ Disney (predávané samostatne) v sérii. Deti takisto čaká jednoduchý a intuitívny staviteľský zážitok vďaka aplikácii LEGO Builder, kde si môžu približovať a otáčať modely v 3D rozhraní, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..