Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mirabelin fotorámik a šperkovnica 43239

Rozprte kreativitu so zostavitenou hrakou LEGO Disney Encanto

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mirabelin fotorámik a šperkovnica
SKU 43239
Kusy 334
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Oslovte deti od 6 rokov a fanúšikov filmov od štúdia Disney touto kreatívnou stavebnicou LEGO ǀ Disney Encanto Mirabelin fotorámik a šperkovnica (43239). Model obsahuje šperkovnicu s priestorom na priložený náramok, rámček na fotografie a stojan s ďalšími klipmi na malé fotografie a 2 miesta pre minibábiku Mirabel LEGO ǀ Disney a figúrku LEGO ǀ Disney kapybary.

Táto pestrofarebná stavebnica Disney je plná funkcií a doplnkov, ktoré inšpirujú tvorivé deti a poslúži ako zábavný darček pre fanúšikov umenia a dizajnu, ktorí hľadajú nové kreatívne vyžitie plné pretvárania a zdobenia. Stavitelia si takisto užijú jednoduché a intuitívne stavanie s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej môžu približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní, ukladať sisvoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

Stavebnica je určená na krátke každodenné hranie a možno ju pridať k iným modelom LEGO aj k stavebniciam LEGO ǀ Disney z tejto série (každá stavebnica je predávaná samostatne) a rozšíriť tak herné možnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..