Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Sanitka z nemocnice v mestečku Heartlake 42613

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Sanitka z nemocnice v mestečku Heartlake
SKU 42613
Kusy 344
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 32,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dovoľte deťom od 6 rokov zinscenovať si napínavé príbehy z nemocničného prostredia so stavebnicou LEGO Friends Heartlake Sanitka z nemocnice v mestečku Heartlake (42613) pre deti, ktoré milujú zdravotnícke hračky. Táto sociálno-emocionálna stavebnica obsahuje zostaviteľnú sanitku s rampou, scénu zo skateparku, 3 postavičky a doplnky.

Táto stavebnica rozpráva príbeh priateľstva medzi Liann a Benom. Liann učí Bena jazdiť na skateboarde, ktorý sa však zraní. Deti môžu pomocou extra tváre meniť Benov výraz, kým čaká na sanitku. Luiz riadi hračkárske záchranárske vozidlo, v ktorom nájdete nosidlá, obväz, striekačku a lekárničku, takže váš malý zdravotník sa môže zahrať na záchranára. Medzi doplnkami nájdete aj skateboard a prilbu.

Hľadáte ten najzábavnejší darček pre deti? Vo svete LEGO Friends nájdete množstvo stavebníc. Deti si užijú jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať modely v 3D zobrazení a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..