Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Škôlka v mestečku Heartlake 42636

Tvoriv hry bud hrakou

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Škôlka v mestečku Heartlake
SKU 42636
Kusy 239
Séria LEGO Friends
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Preskúmajte tento model škôlky plný príbehov pre dievčatá a chlapcov od 4 rokov. Stavebnica LEGO Friends Škôlka v mestečku Heartlake (42636) je plná kreatívnych doplnkov na hry na postavy, takže deti si môžu zinscenovať jeden deň v škôlke s 2 minibábikami, 4 mikrobábikami a figúrkou zajačika.

Táto vzdelávacia hračka na sociálne učenie je plná prvkov inšpirovaných skutočným prostredím. Učte sa o prírode a biologických životných cykloch. Preskúmajte rôzne emócie prostredníctvom maľovania, alebosa pohojdajte na hojdačke a šmýkačke. Keď príde čas na občerstvenie, kamaráti si môžu sadnúť za piknikový stôl a potom sa vyberú do záhrady na streche polievať zeleninu.

Stavebnice zo série LEGO Friends 4+ poskytujú deťom rýchle a zábavné stavanie.Dodávajú sa s užitočnou štartovacou kockou – pevným základom, na ktorom deti postavia celú scenériu. Táto stavebnica je skvelým darčekom k narodeninám s kamarátmi a k dispozícii máte aj aplikáciu LEGO Builder, ktorá podporí deti do intuitívneho stavite ľského dobrodružstva.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..