Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Cisársky meč 854261

Fanikovia nindov si uij hry na postavy s hrakrskym meom LEGO NINJAGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Cisársky meč
SKU 854261
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 9,99 €

Popis produktu

S týmto pôsobivým LEGO NINJAGO Cisárskym mečom (854261) sa deti môžu zahrať na svoje obľúbené scény z televízneho seriálu NINJAGO Dragons Rising. Hračkársky meč, vyrobený z recyklovaných plastových fliaš, má veľkú zlatú čepeľ v štýle sekáčika vyzdobenú bleskami a rukoväť s ochranným pútkom. Tento meč inšpiruje deti, aby vstúpili do akčného sveta NINJAGO a zažili úžasné dobrodružstvá spolu so svojimi nindža hrdinami.

  • Hračkársky meč NINJAGO – S touto pôsobivou hračkou LEGO NINJAGO Cisársky meč (854261) sa môžu deti od 6 rokov zahrať na obľúbené scény z televízneho seriálu NINJAGO Dragons Rising
  • Darček pre nindža fanúšikov – Tento hračkársky meč poslúži ako darček na narodeniny, Vianoce alebo len tak pre všetky deti, ktoré sa rady hrajú na Kaia, Nyu, Lloyda či ďalších nindžov
  • Rozmery – Cisársky meč meria vyše 51 cm na dĺžku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..