Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Sorin živelný technický robot 71807

Dosia nevdan prispsobiten robot s postavikami NINJAGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Sorin živelný technický robot
SKU 71807
Kusy 209
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Chlapci a dievčatá od 7 rokov si môžu zinscenovať príbehy z 2. série televízneho seriálu NINJAGO Dragons Rising s týmto modelom Sorin živelný technický robot (71807). Parádny robot má polohovateľné ramená a nohy, ktoré sa dajú nakláňať a otáčať do dramatických bojových postojov, plus veľké kladivo, rotujúcu čepeľ a kokpit, do ktorého môžete umiestniť minifigúrku.

S týmto doteraz nevídaným prispôsobiteľným robotom si deti môžu postaviť vlastného robota! Jeho odnímateľné nohy, ruky a trup možnoskombinovať s časťami 2 ďalších robotov: Coleov živelný zemský robot (71806) a Kaiov živelný ohnivý robot (71808) (predávané samostatne). Deti si môžu užiť hodiny zábavy pri kombinovaní a prepájaní súčastí robotov a vytvoria si vlastnú akčnú hračku.

Táto nindžovská hračka sa dodáva s 2 minifigúrkami – Sorou s mečmi katana a Pazúrnatým bojovníkom vo vlčej maske – takže deti si môžu zinscenovať napínavú nindžovskú akciu. Stavebnicu si môžete postaviť aj pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..