Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Iron Man s motorkou a Hulk 76287

Hulk zri a Iron Man jazd na pardnej motorke

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Iron Man s motorkou a Hulk
SKU 76287
Kusy 68
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Potešte malých superhrdinov alebo fanúšikov LEGO touto zostaviteľnou dobrodružnou stavebnicou Avengers. Stavebnica LEGO Marvel Iron Man s motorkou a Hulk (76287) je navrhnutá tak, aby deťom od 4 rokov pomohla zvýšiť sebavedomie, sústredenie a schopnosť riešiť problémy.

Stavebnica LEGO Marvel obsahuje minifigúrky Iron Mana a neuveriteľného Hulka, ako aj zostaviteľnú motorku Iron Mana a zostaviteľný dom. Deti aktivujú funkciu na zrútenie domu (čo sa stáva často, keď je Hulk nablízku!) a potom ho znova postavia pred Hulkovým ďalším výbuchom. Súčasťou stavebnice je štartovacia kocka s rámom vozidla, ktorá deťom pomôže pri stavaní. Intuitívny návod nájdete vo farebnom obrázkovom sprievodcovi. Pre ešte väčšiu digitálnu zábavu môžu stavitelia približovať a otáčať modely pomocou intuitívnej aplikácie LEGO Builder.

Dobrodružné stavebnice LEGO Marvel 4+ potešia celú rodinu. Dospelí môžu podať deťom svoje staviteľské zručnosti a prežiť tak so svojimi nádejnými staviteľmi významné vývojové míľniky.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..