Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Isabelin kvetináč 43237

Zbavn a kreatvna stavebnicov hraka Disney Encanto

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Isabelin kvetináč
SKU 43237
Kusy 641
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 43,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Očarte deti a fanúšikov Disney od 9 rokov, ktorí majú radi umenie a dizajn týmto zostaviteľným modelom LEGO ǀ Disney Encanto Isabelin kvetináč (43237) na hranie a vystavenie. Stavebnica obsahuje výklopný košíkový kvetináč, ktorý možno otvoriť a odhaliť skrytú miestnosť plnú zábavných filmových detailov, minifigúrku Isabely LEGO ǀ Disney a zostaviteľné hračkárske orchidey a kaktusy LEGO, ktoré po zatvorení kvetináča môžete umiestniť do atraktívnej výstavky.

Tento detailne prepracovaný model Disney je vhodný pre staršie deti, pretože vďaka tajnej miestnosti vo vnútri kvetináča ponúka zložitejšiu konštrukciu a zábavné možnosti hry. A až sa deti dohrajú, stane sa z neho krásna výstavka do izby alebo na poličku. Deti aj dospelí fanúšikovia ocenia všetky detaily kvetináča a užijú si spoločné vytváranie najnovšej zostaviteľnej hračky. Stavitelia si takisto môžu vychutnať jednoduché a intuitívne stavanie s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní, ukladať nové stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..