Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kai a bitka so zdrojovým drakom 71815

Stavebnica s ervenm hrakrskym drakom NINJAGO a 4 minifigrkami

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kai a bitka so zdrojovým drakom
SKU 71815
Kusy 120
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 35,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dobrodružná stavebnica LEGO NINJAGO Kai a bitka so zdrojovým drakom (71815) pomôže deťom od 4 rokov naučiť sa stavať a zároveň si užiť napínavé nindžovské dobrodružstvá vo svete NINJAGO. Táto akčná hračka obsahuje model červeného draka, ktorého môžu deti nastaviť do rôznych póz vďaka pohyblivej čeľuste, hlave, chvostov, nôh a 4 krídel. Deti mu môžu do úst umiestniť aj ohnivý prvok, aby vystrašil zloduchov.

Táto stavebnica LEGO pre deti obsahuje 4 minifigúrky: lezca Kaia s doplnkom meča katana, Wyldfyra s doplnkom meča katana, Strážcu vo vlčej maske s kopijou a Bojovníka vo vlčej maske s doplnkom meča. V balení nájdete aj malý model lesa, v ktorom môžete uväzniť postavy, výkonné strieľajúce vozidlo, ktoré dokáže vystreliť veľký šíp, a 3 malé plamenné prvky.

Táto nindžovská hračka bola špeciálne navrhnutá tak, aby poskytla zábavu deťom od 4 rokov, ktoré prvýkrát zažívajú radosť zo stavania z kociek LEGO. Stavebnica sa dodáva so štartovacou kockou, teda čiastočne postavený základ, aby deti mohli začať hneď stavať s istotou.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..