Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kapp’n a plavba na ostrov 77048

Zostaviten model opustenho ostrova LEGO Animal Crossing

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kapp’n a plavba na ostrov
SKU 77048
Kusy 233
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Inšpirujte deti od 6 rokov prispôsobiteľnou stavebnicou LEGO Animal Crossing (77048) Kapp’n a plavba na ostrov. Malí stavitelia si poskladajú opustený ostrov, ktorý dobre poznajú zo svojej obľúbenej série videohier, a strávia hodiny zábavy pri prestavovaní a hre na postavy.

Deti sa vydajú na dobrodružnú plavbu na korytnačke Kapp’n smerom na opustený ostrov inšpirovaný svetom videohier Animal Crossing, kde stretnú veveričku Marshalla. Preskúmajú ostrov plný aktivít, pozbierajú bambus, ktorý dobre poznajú z hry, vykopú mince Bells a pomocou rybárskeho prúta budú loviť ryby, ktoré neskôr predajú. Až toto dobrodružstvo dokončia, môžu popustiť uzdu svojej fantázii a zmeniť umiestnenie podložiek na stavanie. Každý prvok sa dá premiestňovať a deti si užijú veľa zábavy pri vytváraní úplne nových ostrovov!

Dajte deťom do rúk všetku tvorivú zábavu zo série videohier Animal Crossing. Táto stavebnica je skvelým nápadom na narodeninový darček a môžete pridať k ďalším modelom LEGO Animal Crossing pre nekonečné možnosti hry.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..