Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Nook’s Cranny a dom Rosie 77050

Prispsobiten zostaviten hraka na hodiny kreatvnej hry

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Nook’s Cranny a dom Rosie
SKU 77050
Kusy 535
Séria LEGO Super Mario
Cena LEGO 74,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Preneste svet Animal Crossing do detských izieb so zostaviteľnou hračkou Nook’s Cranny a dom Rosie (77050). Deti od 7 rokov si postavia scény, ktoré poznajú z videohry Animal Crossing a potom vymyslia pre hračkárske minifigúrky Toma Nooka a Rosienové kreatívne príbehy.
Táto stavebnica je skvelým darčekom pre fanúšikov hry Animal Crossing. Nájdete v nej veľa známych prvkov a preskúmate obchod, v ktorom mýval Tom Nook predáva predmety, ako je napríklad karta s vlastnými receptami, semienka kveto v, návnady na ryby a nástroje, a to výmenou za mince Bells. Deti potom navštívia domov mačky Rosie s Tomom Nookom, ktorý je plný známych predmetov.
Malí stavitelia si prestavajú modulárne podložky na stavanie a doplnky a upravia si domčeky podľa vlastnej fantázie. Táto prispôsobiteľná stavebnica poskytuje nekonečné možnosti na hru na postavy a prestavanie a deti si môžu oddýchnuť pri stavaní samy alebo s rodičmi či kamarátmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..