Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO NASA Artemis Space Launch System 10341

Stavebnicov model LEGO Icons NASA Artemis Space Launch System pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO NASA Artemis Space Launch System
SKU 10341
Kusy 3601
Séria LEGO Icons
Vek 18+ vek
Cena LEGO 259,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Pustite sa do kreatívneho projektu s touto prémiovou stavebnicou LEGO Icons NASA Artemis Space Launch System (10341). Užite si príjemný staviteľský projekt a postavte si túto verziu LEGO vesmírneho štartovacieho systému Artemis inšpirovanú NASA, vrátane jej viacstupňovej rakety s posilňovačmi na tuhé pohonné látky, kozmickej loď Orion a detailne prepracovanej mobilnej odpaľovacej platformy.

Táto verná replika obsahuje skutočné štartovacie systémy vrátane vysúvacích „pupočných šnúr“ odpaľovacej platformy, podporného systému, paluby pre posádku, odpojiteľných posilňovačov na tuhé pohonné látky a oddeľujúce stupne rakety. Stavebnica obsahuje aj model kozmickej lode Orion s rozkladacími solárnymi panelmi, ktoré možno umiestniť dovnútra rakety alebo na osobitný výstavný podstavec. Informačná ceduľka bude bodkou za týmto pôsobivým modelom, ktorý si môžete vystaviť doma či v kancelárii.

Objavte nádherné miesto na oddychovú aktivitu s inšpiratívnou sériou stavebníc LEGO pre dospelých. Aplikácia LEGO Builder obsahuje digitálnu verziu pokynov na stavanie, ktoré sú pribalené k stavebnici.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..