Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Prírodovedné múzeum 10326

LEGO Icons Prrodovedn mzeum; kreatvny darek pre dospelch

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Prírodovedné múzeum
SKU 10326
Kusy 4014
Séria LEGO Icons
Vek 18+ vek
Cena LEGO 299,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Vychutnajte si kreatívny oddych so stavebnicou LEGO Icons Prírodovedné múzeum (10326) pre dospelých. Tento prírastok do série Modulárne budovy je plný ikonických detailov a ukrýva množstvo exponátov z kociek vrátane kostry brachiosaura, ktorá sa týči cez átrium až na 2. poschodie múzea.

Vydajte sa na fantastický cestu s touto skvelou stavebnicou LEGO a postavte jednotlivé detaily múzea a jeho exponátov kúsok po kúsku. Na prvom poschodí sa nachádza celá škála prírodovedných exponátov, zatiaľ čo druhé poschodie sa zameriava na vesmírne a vedecké artefakty so samostatnou expozíciou, ktorá odkazuje na klasické stavebnice LEGO. Na streche nájdete kanceláriu kurátora a 2 strešné okná, vďaka ktorým dovnútra budovy preniká svetlo. Stavebnica obsahuje aj 7 minifigúrok na hru na postavy a vystavovanie.

Stavebnica poslúži ako zaujímavý projekt a zároveň skvelý narodeninový darček pre milovníkov histórie, vedy a múzeí. Prezrite si širokú ponuku stavebníc LEGO pre dospelých.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..