Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kráska a rozprávkový kočiar s koníkom 43233

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kráska a rozprávkový kočiar s koníkom
SKU 43233
Kusy 62
Séria LEGO Disney
Cena LEGO 15,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Potešte deti od 5 rokov touto zostaviteľnou hračkárskou stavebnicou LEGO ǀ Disney Kráska a rozprávkový kočiar s koníkom (43233). Kočiar má sedadlá a zadný priestor na 2 knihy, háčik na lampáš a ďalšie inšpiratívne herné prvky. Je tu minifigúrka Krásky LEGO ǀ Disney Princess a figúrka Phillipovho koňa LEGO ǀ Disney na začatie hry, navyše 2 zberateľské prsteňe s vymeniteľnými dekoráciami.

Táto stavebnica pomáha deťom zvyšovať svoju sebadôveru prostredníctvom tvorivého rozprávania príbehov, umocňuje zábavu popri hre na postavy a napĺňa ich lásku pre čarovné príbehy a fantáziu. Deti sa môžu zahrať na život princeznej a stavebnica je ideálna na krátke každodenné hranie. Možno ju pridať k ďalším stavebniciam zo série LEGO ǀ Disney (predávané samostatne) pre ešte viac herných možností. Viac digitálnej zábavy a jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo čaká deti s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať modely v 3D zobrazení, ukladať stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..