Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Rocket a malý Groot 76282

Prepracovan a plne kbov akn figrka Rocketa

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Rocket a malý Groot
SKU 76282
Kusy 566
Séria LEGO Marvel
Cena LEGO 59,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Posuňte filmovú akciu Marvel na novú úroveň so stavebnicou LEGO Marvel Rocket a malý Groot (76282). Táto zostaviteľná hračka pre chlapcov a dievčatá od 10 rokov je plne kĺbová, plná autentických detailov a meria vyše 22 cm na výšku. Figúrka Rocketa je viac než len hračkou, je realistickým stvárnením ikonickej postavy z filmov Strážcovia galaxie od štúdia Marvel.

Polohovateľný, zostaviteľný model zachytáva hrdinov rebelský postoj a lásku k zbraniam. Všetky kĺby (okrem lakťov) sú pohyblivé pre maximálne herné a výstavné možnosti. Postava drží v rukách pružinový vystreľovač a blaster. Na ramene mu sedí jeho roztomilý spoločník, malý Groot. Ak hľadáte trendy zostaviteľné hračky pre mladých superhrdinov, LEGO Marvel Rocket a malý Groot je ideálnou voľbou pre deti, ktoré chcú predviesť svoj štýl superhrdinu. Pre väčšiu digitálnu zábavu môžu stavitelia približovať, otáčať modely v 3D a sledovať svoj pokrok pomocou zábavnej, intuitívnej aplikácie LEGO Builder.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..