Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Hasičský záchranný vrtuľník 60411

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Hasičský záchranný vrtuľník
SKU 60411
Kusy 85
Séria LEGO City
Cena LEGO 9,79 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Povzneste detskú fantáziu do nebeských výšin s touto hračkou LEGO City Hasičského záchranného vrtuľníka (60411) pre deti od 5 rokov, ktorá obsahuje dva vystreľovače vodných dielikov LEGO, otočnú vrtuľu a parádny kokpit pre minifigúrku pilota hasiča. Doprajte svojmu každodennému hrdinovi s touto zábavnou stavebnicou svet plný akcie a hasičských záchranných dobrodružstiev.

Vezmite deti na napínavú staviteľskú cestu s aplikáciou LEGO Builder. Môžu v nej preskúmať a uložiť svoje hračkárske sety, sledovať svoj postup stavania alebo približovať a otáčať modely zo všetkých strán.

Stavebnice LEGO City obsahujú realistické vozidlá, budovy plné prvkov a inšpiratívne postavičky pre tvorivú hru bez hraníc. Deti môžu skombinovať tento hračkársky hasičský vrtuľník s ďalšími modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) pre ešte väčšie dobrodružstvá.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..