Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Policajný rýchly motorový čln a úkryt zločincov 60417

Stavebnica LEGO City Policajn ln a kryt zloincov

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Policajný rýchly motorový čln a úkryt zločincov
SKU 60417
Kusy 311
Séria LEGO City
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Zažite skvelé dobrodružstvá so stavebnicou LEGO City Policajný rýchly motorový čln a úkryt zločincov (60417) so zločincami na úteku, ktorým je v pätách policajt. Obsahuje hračkársku policajnú hliadkovú loď a skrýšu zločincov medzi starými prepravnými kontajnermi v mestskom prístave. Deti sa môžu pridať k policajtovi a preskúmať množstvo funkcií a prekvapení v zábavnej stavebnici, v ktorej nechýba ani hračkársky vodný skúter, scénka z prístavu alebo minifigúrky policajta a dvoch zločincov spolus figúrkou buldoga.

Tento hračkársky set LEGO pre deti sa dodáva s podrobným tlačeným návodom a 3D návodom v aplikácii LEGO Builder – digitálna príručka s intuitívnymi nástrojmi na otáčanie a približovanie, vďaka ktorým si môžu deti pri stavaní prezerať modely zo všetkých strán.

Vaše mesto, vaše pravidlá! Stavebnice zo série LEGO City obsahujú parádne vozidlá, realistické modely a zábavné postavy, ktoré budú inšpiráciou pre nápadité hry bez obmedzení. Deti môžu skombinovať túto policajnú stavebnicu s ostatnými modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) a rozšíriť si tak herné možnosti.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..