Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Hagridova chatrč: Nečakaná návšteva 76428

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Hagridova chatrč: Nečakaná návšteva
SKU 76428
Kusy 896
Séria LEGO Harry Potter
Cena LEGO 74,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Pripomeňte si nečakanú návštevu Harryho Pottera a jeho priateľov v chate Rubeusa Hagrida a zinscenujte si ďalšie dobrodružstvá v Čarodejníckom svete s touto fantasy stavebnicovou hračkou pre deti zo série LEGO Harry Potter (76428). Balenie obsahuje zostaviteľný model Hagridovej chatrče, ktorý má odnímateľnú strechu, vďaka ktorej sa ľahko dostanete do prepracovaného interiéru. Vnútri nájdete rozkladacie kreslo pre Hagrida, prvok dračieho vajca, 2 zo 14 zberateľských portrétov Rokfortu a ďalšie detaily. Zostaviteľná psia búda pre Hagridovho domáceho miláčika Chlpáčika ešte rozšíri možnosti kreatívnej hry.

Táto zostaviteľná stavebnica kultového domu z Harryho Pottera obsahuje 5 minifigúrok LEGO – Harryho Pottera, Hermionu Grangerovú, Rona Weasleyho, Draca Malfoya a Rubeusa Hagrida, navyše figúrky draka Norberta a psa Chlpáčika.

Ak hľadáte dokonalý narodeninový darček pre deti od 8 rokov, ktoré milujú Harryho Pottera, táto stavebnica z Čarodejníckeho sveta je tá pravá! Model inšpiruje deti k samostatnej hre a deti si s ním užijú zábavné stavanie aj hranie samé či spolu s kamarátmi.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..