Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Izzie a jej teplovzdušný balón v tvare narvala 71472

Pardna figrka veryby, ktor sa me premeni na hrakrsky teplovzdun baln

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Izzie a jej teplovzdušný balón v tvare narvala
SKU 71472
Kusy 156
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 14,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti od 7 rokov sa môžu ponoriť do fantastického sveta LEGO DREAMZzz s hračkou Izzie a jej teplovzdušný balón v tvare narvala (71472). Táto stavebnica na motív napínavého televízneho seriálu umožňuje deťom pomôcť postavičke hrdinky LEGO DREAMZzzIzzie zachrániť svoje hračkárske zvieratko, zajačika Bunchu, zo zajatia zloducha z nočnej mory tým, že postavia fantazijnú hračku v podobe veľryby.Táto parádna hračka LEGO so zvieratami podnecuje deti k vymýšľaniu vlastných dobrodružstiev a rozvíjaniufantázie tým, že majú na výber 2 možnosti stavania. Model obsahuje množstvo funkcií vrátane otváracej tlamy a dostatočného priestoru vo vnútri na malé predmety, ako sú ozdobné dieliky a balóny. Deti potom môžu model hlbokomorského zvieraťa premeniť na hračkársky teplovzdušný balón alebo na rýchly a obratný čln.Stavebnicu oživujú postavičky LEGO DREAMZzz vrátane hrdinky Izzie a Škodlivky. Balenie obsahuje aj malú figúrku zajačika Bunchu, takže deti môžu prežiť celý príbeh a vytvoriť si vlastné stavby snov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..