Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zoey a jej mačacia motorka 71479

Vstpte do sveta snov s fantasy hrakrskym vozidlom LEGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zoey a jej mačacia motorka
SKU 71479
Kusy 226
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 19,49 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Rozprúďte fantáziu detí s modelom LEGO DREAMZzz Zoey a jej mačacia motorka (71479). Táto zostaviteľná hračkárska mačka je inšpirovaná napínavým televíznym seriálom pre deti a chlapci a dievčatá od 7 rokov s ňou môžu vyraziť do sveta snov v štýlovom vozidle LEGO.

Havran Nikdyčarodejnice ukradol Zoey spomienku a deti jej musia pomôcť získať ju späť! Vďaka 2 možnostiam stavania si malí snívajúci určite užijú stavanie polohovateľnej figúrky mačky predtým, ako ju premenia na parádnu mačaciu motorku na kolesách alebo na rýchlu mačku s turbo zosilňovačmi. Mačacia motorka prenasleduje havrana a hračkárska mačka proti nemu bojuje.

Táto stavebnica LEGO DREAMZzz je zábavným darčekom, ktorý rozprúdi kreativitu detí vďaka 2 minifigúrkam vrátane Zoey, ktorú môžete pripevniť na zadnú stranu mačky a dodáva sa s prvkom luku. Model obsahuje aj návod na stavanie s príbehom, vďaka ktorému sa deti môžu stať hrdinami sveta snov, zažiť 2 dobrodružstvá a užiť si dvojnásobok tvorivej hry s touto kreatívnou mačacou hračkou.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..