Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Zoey a mačkosova Zian 71476

Inpirujte mladch snvajcich hrakrskou figrkou maky

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Zoey a mačkosova Zian
SKU 71476
Kusy 437
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 49,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Popustite uzdu svojej fantázii so stavebnicou LEGO DREAMZzz Zoey a mačkosova Zian (71476). Toto hračkárske zvieratko je inšpirované napínavým televíznym seriálom a umožňuje deťom od 9 rokov cestovať do sveta snov a pomôcť hrdinke Zoey zachrániť Ziana pred zlým Nočným lovcom.

Táto stavebnica obsahuje návod na stavanie s príbehom a 2 napínavé režimy stavania, takže sa deti môžu ponoriť do dobrodružstva vo svete snov a užiť si dvojnásobok hier a zábavy. Ich fantázia naberie nové obrátky, keď sipostavia Ziana ako mačkosovu s krídlami, ktorý odletí pred nočnými morami, alebo ako mačkopáva s krásnym perím, aby ich zahnal.

Akciu oživujú 3 minifigúrky: Zoey, Cooper a Nočný lovec, ako aj jeho prisluhovači Sneak a Snivel. A vďaka skvelým doplnkom, ako je Zoeyin strieľajúci luk a Cooperova lietajúca motorka, podnieti táto fantastická hračka deti k inscenácii obľúbených scén aj nekonečnému vymýšľaniu nových napínavých príbehov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..