Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Kaiov živelný ohnivý robot 71808

Doposia nevdan hrakrsky robot LEGO so 4 postavikami NINJAGO

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Kaiov živelný ohnivý robot
SKU 71808
Kusy 322
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 27,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti od 7 rokov si môžu zinscenovať príbehy z 2. série televízneho seriálu NINJAGO Dragons Rising s hračkárskym modelom Kaiov živelný ohnivý robot (71808). Robot má polohovateľné ruky a nohy, ktoré sa dajú nakláňať a krútiť do dramatických bojových polôh, kokpit pre minifigúrku nindžu a veľký zlatý meč ako doplnok na hru na postavy v bitkách proti vlčiemu robotovi.

Tento prispôsobiteľný robot umožňuje deťom postaviť si vlastného robota! Jeho odnímateľné nohy, ruky a trup sa dajú kombinovať s dielmi z 2 ďalších robotov: Coleov živelný zemský robot (71806) a Sorin živelný technický robot (71807) (predávané samostatne). Deti si môžu užiť nekonečnú zábavu pri kombinovaní častí robota a budovaní jedinečnej akčnej hračky.

Tento červený robot sa dodáva s 4 minifigúrkami – Kaiom a Zaneom s prvkami mečov katana, Jordanou s prvkom meča a Bojovníkom vo vlčej maske, takže deti si môžu zahrať napínavú nindžovskú akciu. Stavebnicu možno zostaviť aj pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..