Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Quest for the Lost Powers: Four Untold Tales 5007816

Ilustrovan kniha NINJAGO so 4 plne novmi prbehmi

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Quest for the Lost Powers: Four Untold Tales
SKU 5007816
Séria LEGO NINJAGO
Cena LEGO 11,99 €

Popis produktu

Kniha LEGO NINJAGO Quest for the Lost Powers: Four Untold Tales ponúka nové dobrodružstvá s nindža bojovníkmi. Táto bohato ilustrovaná kniha so 192 stranami prenesie fanúšikov nindžov do akčného sveta NINJAGO. Majster Wu, Kai a ostatní nindžovia sa musia postaviť náročným výzvam, s akými sa ešte nestretli… či áno? Pomôže im zabudnuté dobrodružstvo z minulosti nájsť cestu, ako čeliť budúcnosti?

  • Úplne nové dobrodružstvá NINJAGO – Táto bohato ilustrovaná kniha so 192 stranami obsahuje 4 napínavé príbehy o nindža bojovníkoch, ktorí musia načrieť do svojej minulosti a nájsť v nej dôležité indície
  • Darček pre malých nindža fanúšikov – Darujte túto farebnú knihu ako darček na narodeniny, Vianoce či len tak deťom, ktoré sa chcú preniesť do akčného sveta NINJAGO
  • Rozmery – Kniha Quest for the Lost Powers: Four Untold Tales meria vyše 22 cm na dĺžku a 15 cm na šírku

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..