Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Knuckles a jeho robotický strážca 76996

Dynamick akcia a postavy z hry pre fanikov Sonica

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Knuckles a jeho robotický strážca
SKU 76996
Kusy 276
Séria LEGO Sonic the Hedgehog
Cena LEGO 32,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Fanúšikovia Sonica, chlapci a dievčatá od 8 rokov si môžu zinscenovať zábavné dobrodružstvá s touto stavebnicou LEGO Sonic the Hedgehog Knuckles a jeho robotický strážca (76996). Model je inšpirovaný dobrodružstvami Sonica a ďalších postáv a deti popri stavaní môžu vymyslieť nekonečne veľa úloh pre Knucklesa a Rouge a potom si s vetroňom a robotom prehrajú tvorivé spôsoby krádeže a opätovného získania Hlavného smaragdu.

Táto zábavná hračka so Sonicom ponúka deťom veľa možností akčnej hry a rozprávania príbehov. Deti sa môžu zahrať na postavy a pomôcť Knucklesovi strážiť Hlavný smaragd, alebo dovoliť Rouge ukradnúť ho a ujsť. Každé dieťa, ktoré miluje akčné figúrky, bude hrdé, že má doma tohto detailne prepracovaného robota.

Rýchla akčná zábava v kombinácii s kreatívnymi spôsobmi hry: také sú hračky zo série LEGO Sonic the Hedgehog. Fanúšikovia Modrej škvrny si zamilujú tvorbu inšpiratívnych scén s obľúbenými postavami z hry. Deti si tiež môžu užiť jednoduché a intuitívne staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder, v ktorej si môžu približovať a otáčať svoje modely v 3D rozhraní, ukladať stavebnice a sledovať svoj pokrok.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..