Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Mateo a jeho terénne auto 71471

Pardny model auta, ktor sa me sta hrakrskym vrtunkom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Mateo a jeho terénne auto
SKU 71471
Kusy 94
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 9,79 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Deti od 7 rokov sa môžu priblížiť k úžasnému svetu LEGO DREAMZzz s hračkárskym modelom Mateo a jeho terénne auto (71471). Stavebnica vychádza z napínavého televízneho seriálu a deti v nej môžu pomôcť hrdinom Mateovi a Z-Blobovi získať späť čarovné presýpacie hodiny tým, že si postavia hračkárske vozidlo ako púštnu buginu alebo štvorkolku. Táto akčná hračka ponúka 2 napínavé možnosti stavania a podnieti deti, aby rozvíjali svoju fantáziu a vybrali si vlastné dobrodružstvá. V režime buginy ide o veľké terénne vozidlo s otáčajúcimi sa kolesami a v režime kvadrokoptéry je z nej zasa kompaktný lietajúci stroj s nadupanými zadnými motormi. Stavebnicu oživujú postavičky LEGO DREAMZzz vrátane detailne prepracovanej minifigúrky Matea, ktorá sa dodáva s vystreľovačom. Model obsahuje aj figúrky Škodliviek a Mateovho lepkavého pomocníka Z-Bloba, takže deti môžu byť kreatívne a postaviť si vlastné dobrodružstvo snov.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..