Najväčšia stránka na porovnávanie cien LEGO na Slovensku

LEGO Hrad Nocturnia 71486

Uite si kreatvne stavanie s tmto tlovm hrakrskym hradom

Cena a dostupnosť

Všetky ceny zahŕňajú všetky náklady na dopravu

Detaily produktu

Oficiálny názov LEGO Hrad Nocturnia
SKU 71486
Kusy 1742
Séria LEGO DREAMZzz
Cena LEGO 199,99 €
Inštrukcie Stiahnite si návod na použitie

Popis produktu

Dovoľte deťom popustiť uzdu tvorivosti s touto úžasnou stavebnicou LEGO DREAMZzz Hrad Nocturnia (71486) pre chlapcov a dievčatá od 10 rokov. Tento zostaviteľný hračkársky zámok je inšpirovaný napínavým televíznym seriálom a obsahuje tri snové verzie stavby plné magických detailov.

Malí snívajúci si užijú stavanie hradu, ktorý môžu neskôr prestavať na opevnenú vežu či lesné hniezdo. Ešte viac fantázie zapoja, keď budú skúmať tri rôzne verzie modelu a objavia skrytú jaskyňu, miestnosť s trónom, knižnicu a vodopád. Stavebnicu môžu otáčať, sústrediť sa na svoju obľúbenú časť a obdivovať všetky jej funkcie.

Dobrodružstvo oživí parádna figúrka mantichory a 6 minifigúrok: Mateo a Izzie, ich temní dvojníci MadTeo a Dizzy, pani Castillová a Nikdyčarodejnica. Každá minifigúrka má dva rôzne výrazy tváre a stavebnica obsahuje aj návod na stavanie s príbehom, takže deti sa môžu ponoriť rovno do akcie a užiť si hodiny tvorivých hier.

ZVEREJNENIE: Ak použijete niektorý z našich odkazov na uskutočnenie nákupu bez akýchkoľvek nákladov, môžeme získať províziu.

V cenníku nepreferujeme tieto odkazy. Sme nezávislá stránka na porovnávanie cien a tieto odkazy nám pomáhajú udržiavať webovú stránku..